Vuokraus


VTS Vilusen Rinne Oy perusparannettujen talojen: Ojavainionkatu 6, Takunvainionkatu 2

sekä Kolunkatu 1 ja 3 asukkailla on mahdollisuus vuokrata korttelitupaa perhejuhliin


Vuokraajien yhteystiedot löytyvät tästä

Tuvalle mahtuu n. 30 henkeä. Tila sijaitsee katutasolla ja on liikuntaesteetön

Tuvalla on kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, hella, mikro ja syöttötuolit

Pikkuväelle löytyy WC:stä hoitopöytä ja potta


KAIKKI JUHLAT 40 € / vuokraus

Tupa ovat vuokraajan käytössä koko päivän klo 8:00 - 22:00

Tuvalta on poistuttava viimeistään klo 22:00

Huomio! Tupa on ehdottomasti siivottava käytön jälkeen! Siivouksen laiminlyönti aiheuttaa vuokraajalle lisälaskun eli siivous laskutetaan siivousliikkeen hinnaston mukaisesti vuokralaiselta!

Ulkopuoliset vuokraukset ovat päättyneet 1.11.2019


Varaus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen vuokrausta.

Vuokra on maksettava ennen avainten saantia pankkiin korttelitoimikunnan tilille, maksua suoritettaessa on huomioitava pankkiliikennepäivät.

Korttelitupa on vuokrattavissa vain yksityistilaisuuksiin. Maksullisten tilaisuuksien järjestäminen on kielletty. Vuokraajan on oltava täysi-ikäinen ja hänen on oltava läsnä koko tilaisuuden ajan.

Vuokraaja on vastuussa siitä, että vieraat poistuvat alueelta vuokra-ajan päätyttyä. Vuokraaja on vastuussa jos tuvalla tai sen välittömässä läheisyydessä tapahtuu vahingontekoa tai roskaamista. Vuokraaja korvaa aiheutuneet vahingot asianosaiselle.

Tupakointi sisätiloissa, myös sähkötupakka on kielletty. Myös alkoholin nauttiminen tuvalla on kielletty. Tuvalle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Tila on siivottava käytön jälkeen ja siivousvälineet on pestävä käytön jälkeen. Avaimet palautetaan vuokra-ajan päätyttyä, jolloin tilan siisteys tarkistetaan.

Mikäli siivouksesta on huomautettavaa tai se on jätetty kokonaan tekemättä, tila siivotaan siivousliikkeen toimesta ja lasku lähetetään vuokraajalle.